Det räcker inte med kristna värderingar. För att dra tittare till den nya, kristna kanalen TBN Nordic måste innehållet presenteras på ett sätt som gör att du stannar, tittar och gör egna upplevelser som påverkar ditt liv!

Här hittar du undervisning, livsinspiration och livsberättelser som har en djupare dimension än andra playtjänster. Serierna och filmerna på TBN Nordic är noggrant utvalda för att förmedla en äkta bild av den kristna trons innehåll och konsekvenser.

TBN är en stor, internationell kristen TV-kanal som förser TBN Nordic med ett innehåll som vi kan stå för bland sökande människor i Sverige. Allt är professionellt
producerat så att du som tittare ska dras till budskapet i programmen. Det bästa av allt: alla engelska program är textade på svenska!

Chase the lion

Den här serien utforskar berättelser och livsöden där människor gjorde det omöjliga, det otänkbara. Utgångspunkten är 2 Samuelsboken 23:20 om Benaja som jagade lejonet ner i brunnen och dödade det.

Läs mer

En Resa Genom Historien

I En Resa Genom Historien får vi följa med Dave Stotts på ett av hans mest spännande äventyr, där han berättar historien om Jesus från de platser där de utspelade sig.

Läs mer

Fira pingst med oss

 Välkommen till en annorlunda inblick i den kanske minst uppmärksammade kristna högtiden under kyrkoåret, Pingsten.  Under tre program får du följa pilgrimsresenärerna på sin upptäckresa kring längtan efter, erfarenhet av och konsekvens efter dopet i den helige Ande.

Läs mer

Fira påsk

Här har vi samlat vår serie program från Jerusalem som ger dig en inblick i hela helgens dramatik och händelser. 

Läs mer

Guds rikes värderingar

Vilka värderingar påverkar dig och ditt liv mest? I den här serien möter du pastor Paul Orlenius som delar med sig av erfarenheter ur Bibeln och röster från församlingen som berättar om vad Guds rikes värderingar betyder i vardagslivet.

Läs mer

Jesus the Game Changer

En dokumentär i 10 delar om hur Jesus liv och undervisning förändrade världen och varför det är viktigt. Vi får följa med Karl Faase, när han reser till USA, Storbritannien, Australien, Singapore och Indien för att intervjua över 30 författare, talare och nutida influencers.

Läs mer

Mysteriernas bok

Mysteriernas Bok av Jonathan Cahn är baserad på hans bok med samma namn, och kan liknas med en skattkista fylld av mysterier, gömda nycklar och uppenbarelser.

Läs mer

Orubbligt hopp med Max Lucado

Undervisning av Max Lucade om det hopp som vi har i Gud.

Läs mer